ورود پهپاد روسی به آسمان رومانی نتانیاهو، رهبران حماس در قطر را تهدید کرد روبیو: حمله اسرائیل به قطر وضعیت اتحاد واشنگتن-تل‌آویو را تغییر نمی‌دهد هشدار العبادی درباره تحویل سلاح و خطر راهبردی پایگاه آمریکایی برای عراق تحریم‌های جدید آمریکا علیه برخی شرکت‌های ایرانی و ۹ کشور دیگر ضیافت شام ترامپ برای نخست وزیر قطر پس از حمله اسرائیل به دوحه نشست اضطراری کمیسیون امنیت ملی با حضور عراقچی برگزار شد زلنسکی: آمریکا می‌تواند پوتین را به گفت‌و‌گو وادار کند المیادین: علی لاریجانی، طی روز‌های آینده به عربستان می‌رود جزئیات دیدار فالح فیاض و سردار رادان در بغداد نماینده پارلمان عراق: تعویق انتخابات خط قرمز است آتش‌سوزی در پالایشگاه نفت روسیه پس از حمله پهپادی جزییات عملیات امنیتی مقاومت در شمال غزه حماس: خلیل الحیه، از رهبران ارشد و مذاکره‌کننده اصلی این جنبش، زنده است حماس: حمایت آمریکا مشوق صهیونیست‌ها در نسل‌کشی غزه است

نگرانی جدی اسرائیل از سلامت انتخابات کنست/ احتمال دست‌بردن یا تعویق

 به اعتقاد بسیاری از کارشناسان اسرائیلی، با توجه به اینکه تمامی تلاش‌های بنیامین نتانیاهو برای تضمین آرای بیشتر از طریق جنگ‌ها و درگیری‌های مختلف ناکام مانده است، احتمال دست بردن در انتخابات یا تعویق آن بیشتر شده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۳ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 02
کد خبر: ۲۸۵۳۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های مختلف اسرائیلی در رابطه با احتمال دست بردن در انتخابات یا به تعویق افتادن زمان برگزاری آن حتی در موعد مقرر سخن می‌گویند این در حالی است که شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از معاون رئیس کمیته انتخابات اسرائیل اعلام کرد، ما نگرانی عمیقی از عدم برگزاری انتخابات سالم هستیم و مشروعیت انتخابات کنست آینده زیر سئوال خواهد رفت.
ایتان گنیسبرگ عضو کنست و نایب رئیس کمیته مرکزی انتخابات (از حزب آبی سفید ـ گانتس) به شبکه 12 تلویزیون اسرائیل گفت، ما به شدت نگران آن هستیم که شاهد برگزاری ناسالم انتخابات کنست پیش رو باشیم.

او تاکید کرد، در حالی که نگاه مردم به کابینه فعلی و نخست وزیر آن نگاهی بی اعتمادانه شده است و آنها اعتماد مردم را به خود از دست داده‌اند، این نگرانی وجود دارد که در سال برگزاری انتخابات اقداماتی را در راستای دست بردن و انحراف انتخابات از مسیر اصلی آن انجام داده و تلاش کند تا کمیته مرکزی برگزاری انتخابات را تضعیف و نتایج انتخابات را هم دچار اختلال  نماید.

در همین راستا پایگاه خبری زیمان یسرائیل هم در یادداشتی پیش بینی کرد، بنیامین نتانیاهو به دنبال راهکاری برای به تعویق انداختن انتخابات خواهد بود.

سامی برتس هم در روزنامه هاآرتص هم مسئله احتمال عدم برگزاری انتخابات سالم را در اسرائیل به دلیل نگرانی نتانیاهو از شکست در آن مطرح کرده و در این رابطه نوشت:

با نگاهی به رفتار کابینه اسرائیل هیچ تضمینی وجود ندارد که انتخابات پیش رو انتخابات سالمی باشد.

به اعتراف این تحلیل‌گر صهیونیست، رفتارهای کابینه فعلی علیه نهادهای حقوقی و موسسات رسمی، شک و تردیدهای بسیاری از کارشناسان را در رابطه با احتمال عدم برگزاری سالم انتخابات پیش رو افزایش می‌دهد.

این در حالی است که برخی از کارشناسان اصلا امکان برگزار انتخابات را در چنین شرایطی زیر سئوال برده و معتقدند، اجازه برگزاری انتخابات داده نخواهد شد.

این یک نگرانی کاملا توجیه پذیر است، کابینه فعلی اسرائیل حداکثر تلاش خود را برای کنار زدن هر حزب و جریانی که ادامه بقایش را در قدرت تهدید کند، به کار بسته است و در بکارگیری ابزارهای غیر عادی برای ادامه بقای خود ابایی ندارد.

برکناری یولی ادلشتاین رئیس کمیسیون امنیت و سیاست خارجی و قبل از آن برکناری یوآف گالانت وزیر جنگ، میزان آمادگی بنیامین نتانیاهو برای انجام هر اقدامی جهت حفظ حمایت حریدی‌ها را نشان داده است، در حالی که حملات کابینه علیه دیگر نهادها و موسسات حاکمیتی اسرائیل نیز به همین منظور ادامه دارد.

نویسنده در بخش دیگری از این یادداشت تاکید کرد، احتمال برگزاری انتخابات بسیار زیاد است، زیرا اگر کابینه فعلی با توجه از دست دادن مشروعیت و محبوبیت خود، دست به لغو انتخابات بزند با موج گسترده‌ای از اعتراضات مواجه خواهد شد، اما در مقابل به فکر سوء استفاده از جایگاه خود در سمت و سو دادن به نتایج آرا خواهد کرد.

در همین راستا به دنبال برگزاری الکترونیکی انتخابات است و ایضا به اداره امنیت سایبری اسرائیل این مجوز را داد تا به اطلاعات خصوصی و حساسی دسترسی پیدا کند، اطلاعاتی که می‌توانند در زمان انتخابات کنست بسیار تعیین کننده باشند.

این مجوز را کابینه اسرائیل با دور زدن کنست و مستقیما برای این اداره صادر کرده و اجازه طرح آن در کنست را نداد./تسنیم

کلمات کلیدی: اسرائیل کنست
ارسال نظر
آخرین اخبار